Новини

                      Булінг в шкільному середовищі

      Однією з актуальних проблем, які стоять перед сучасним українським суспільством, є подолання і профілактика будь-яких проявів насильства щодо дітей та молоді.

Прояви насильницької поведінки широко розповсюджені в буденному житті, і школа - не виняток.
       Будь-який школяр несподівано для себе може опинитись у ситуації, коли його ображають, висміюють чи бойкотують, або ж навпаки, може сам приєднатися до тих, хто знущається над іншою дитиною. Це явище прийнято називати «шкільним булінгом».
       Нещодавно відбувся виховний захід на тему «Булінг: причини, наслідки, допомога».Педагог-організатор Ковальчук О.М.,на прикладі реальних історій з життя, ознайомила учнів з причинами та проявами такого явища в шкільному житті, а також розповіла, що робити якщо ти раптом опинився в ситуації булінгу.

207-річниця з дня народження Тараса Шевченка

9 березня  2021 року виповнюється 207 років з дня народження Великого Кобзаря, генія українського народу - Тараса Шевченка. За традицією, у березні місяці, щорічно проходять читання його поезії. 

Щовесни, коли тануть сніги,

І на рясті просягає веселка,

Повні сил і живої снаги,

Ми вшановуємо пам'ять Шевченка.

Школярі таким чином глибше пізнають і відчувають чудові неперевершені поезії Т.Г.Шевченка.

У листопаді в Мар'янівському НВО "ЗОШ І-ІІ ступенів - дитячий садок", пройшов математичний тиждень "Подорож країною математики" під девізом: "А математику ще й тому потрібно вивчати, що вона розум до ладу приводить". Протягом тижня учні школи мали змогу відправитися у веселу і захопливу мандрівку, в яку їх запросили вчителі математики Старовойт Олена Леонідівна та Савенок Оксана Василівна.


Туризм - це активний відпочинок на природі, прекрасний вид спорту, він об'єднує людей, будить в них найдобріші почуття.

Дорогі учні!
Шановні вчителі та батьки!
Щиро вітаємо Вас зі святом Останнього дзвоника - святом прощання зі школою!
Для багатьох школярів він сповіщає про чудовий відпочинок на канікулах, сповнений яскравих вражень. Тож бажаю Вам гарно відпочити, набратися духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання.

Глибока вдячність педагогам і...

Метою дитячо-юнацької військово-спортивної патріотичної гри Українського козацтва «Сокіл» («Джура») є:

Учні Мар'янівського НВО "ЗОШ І-ІІ ступенів - дитячий садок" висловили свою подяку і вітання вчителям з їх професійним святом.

В рамках Олімпійського тижня в Мар'янівському НВО "ЗОШ І-ІІ ступенів - дитячий садок" було проведено Шкільний марафон, участь у якому взяли не тільки учні, а й вчителі.

Вітаємо з одним із самих ніжних свят - днем матері! Бажаємо кожній жінці, яка гідна називатися гордим словом - мама, величезного щастя. Щоб ласкаві очі світилися добротою і гордістю за своїх дітей. Щоб радість і легкість супроводжували і надихали. Будьте найулюбленішими, найнеобхіднішими та найціннішими!

Страшна і кривава була Друга світова війна - найжорстокіша з війн в усій історії людства. Втягнувши у свій кривавий мир майже всі народи світу, вона принесла на нашу землю страшні руїни, знищила неоцінені скарби, які людство накопичувало багато століть.

19 березня на базі Мар'янівського НВО відбувся семінар-практикум вчителів основ здоров'я на тему: «Превентивна освіта і виховання в системі роботи класного керівника та вчителя основ здоров'я».

День Героїв Небесної Сотні - це свято мужності українського народу, це день свободи та рівноправ'я, день боротьби за краще майбутнє!

ОГОЛОШЕННЯ!!!

Після фіналу "Школа має талант" відбудуться батьківські збори. 

Мар'янівське НВО

ЗАВІТАЙТЕ ДО НАС

Київська область,

Макарівський район,

с. Мар'янівка,

вул. Миру № 29

НАПИШІТЬ НАМ


marianivkaschool@ukr.net

Створено за допомогою Webnode
Створіть власний вебсайт безкоштовно! Цей сайт створено з допомогою Webnode. Створіть свій власний сайт безкоштовно вже сьогодні! Розпочати